Инфективна клиника

TUV
 
     
     
     
Благодарница КБ
СЛЕДНИТЕ СТОПАНСКИ СУБЈЕТКИ НИ ИЗЛЕГОА ВО ПРЕСРЕТ СО СВОИТЕ ДОНАЦИИ:
 • Abb Vie Logistics B.V. Netherlands
 • Актиф доо (Виолета)
 • Акционерско друштво за осигурување и реосигурување Македонија
 • Алмеро
 • Алпско МК
 • Амбасада на САД во Република Северна Македонија
 • Анабела парфимерии
 • Анекс увоз-извоз Дооел Скопје
 • Бар Бургер
 • Бургер кинг
 • Варус ДООЕЛ експорт-импорт Скопје
 • ВАУРОН ДОО
 • Веропулос ДООЕЛ Скопје
 • Вивакс ДОО
 • Винора ДООЕЛ Скопје
 • Виталиа доо
 • Витаминка
 • Германска амбасада-Проект Хопе
 • Горска Вода
 • Делелација на ЕУ
 • Делта Бет Доо
 • Децата и вработените од Мал групен дом “Водно” при Ј.У.Детски Дом “11 Октомври”-Скопје
 • ДООЕЛ Жито ком-Гевгелија
 • ДПТУ Фарма Трејд ДООЕЛ Скопје
 • Друштво за производство, трговија и услуги Кожувчанка ДОО увоз извоз Кавадарци
 • EUROPOINT SYSTEMS DOO BEOGRAD
 • Еврохем- Кристи ДОО Сопје
 • ЕКО КЛУБ
 • Ердоган Сарач-Движење за национално единство на турците
 • Еропек инт ДООЕЛ Скопје
 • Здружени за борба против рак – Борка со Авон Козметикс
 • Здружение Вина од Македонија
 • Здружение на забни техничари
 • Ивома ТВ
 • Инервил (Inerwill)
 • ИНТЕР-ЕВРОГЕНЕКС ДООЕЛ
 • Инфо-Код Доо Скопје
 • ИУТЕ КРЕДИТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
 • Јаболко производителите од Преспа
 • Јана инспект
 • Капитол Банка
 • Кафе Вендинг група
 • КБ прво пензиско друштво АД Скопје
 • Кинолошки сојуз на Република Македонија
 • Кожувчанка вода негазирана
 • КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД СКОПЈЕ
 • Крка Фарма ДООЕЛ Скопје
 • Културно хуманитарна организација-Мерхамед
 • Lions District 132
 • Леов компани дооел
 • Магрони
 • Македонски иноватори Ивица Поцков и Никола Глигоров
 • Макстил Акционерско друштво за производство и трговија со производи за црна металургија Скопје
 • МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈА Bllock and Roll
 • Министерство за внатрешни работи на Република Македонија
 • НЛБ Банка АД Скопје
 • НУ Филхармонија на РСМ-Скопје
 • Њу Ејџ
 • Окта рафинерија на нафта – АД Скопје
 • Охридска банка АД Скопје, Шпаркасе банка АД Скопје
 • Пекара Диман
 • Пекара Св. Николе
 • Пекара Специјал
 • Плива-АД ДООЕЛ Скопје
 • Реплек
 • Ресторан Пелистер
 • Сава пензиско друштво АД скопје
 • Саманта доо
 • Сен фуд Скопје
 • Синдикат на УКИМ
 • Скопска Пивара
 • Сојуз на Ротари клубовите на Македонија
 • Стопанска Банка АД Скопје
 • ТВ Сител
 • Тинекс МТ ДООЕЛ
 • Триглав пензиско друштво АД Скопје
 • Филип Морис Тутунски Комбинат Прилеп Доо Скопје
 • Франк кафе
 • HERBALIFE Nutrition
 • Хуманитарна организација Св. Спас
 • Ценатар за управување со знаење-Скопје
 • Центро- фрута ДООЕЛ
 • Црвен крст
 • Злата Попова и дел од вработените Основен суд Гевгелија
 • ДТУ Еуролек ДООЕЛ
 • ААГ- Анализис енд Адвајзор Груп доо, Скопје
 • Лекарска комора
 • USAID-World Health Organization
 • Regional office for Europe
 • Приватно Средно Училиште АЛГОРИТАМ ЦЕНТАР
 • ЕВРОПА ЛЕК ФАРМА ДООЕЛ
 • ХЕМЕРА ДООЕЛ
 • Амбасада на Република Бугарија во Скопје, РСМ
 • Група граѓани
 • Био медика ДООЕЛ Скопје
 • М-р Максим Ацевски - Главен државен ревизор
 • Дитурие Елези Незири-судија на Управен суд
 • Ѓоко Живковски- судија на Управен суд
 • Марта Телеграфчивска- судија на Управен суд
 • Весна Јовановска- судија на Управен суд
 • Ана Герасимовска- судија на Управен суд
 • Валентина Коневска- судија на Управен суд
 • Бурим Сејдини- судија на Управен суд
 • Лулзим Салиу- судија на Управен суд
 • Елизабета Методија Васкова- судија на Управен суд
 • Анета Џигерова -судија на Управен суд
 • Газменд Фејзуљи- судија на Управен суд
 • Даниела Антовска- судија на Управен суд
 • Билјана Н. Петровска- судија на Управен суд
 • Рамије Цара- судија на Управен суд
 • Неџат Асани- судија на Управен суд
 • Благородна Арангелова- судија на Управен суд
 • Тања Терзиева- судија на Управен суд
 • Габријела Веселин Михајловска- судија на Управен суд
 • Димитрула Ѓорѓи Апостоловска- судија на Управен суд
 • Имсале Хасани- судија на Управен суд
 • Александар Чичаковски- судија на Управен суд
 • Едита Насковска- судија на Управен суд
 • Бест Веј Инвестмент Дооел Скопје
 • ДТУ АПЕКС МК ДОО Скопје
 • НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје
 • UNDP
 • UNICEF
 • ЛЕДМАРКЕТ Дооел Скопје
 • Шпаркасе банка АД Скопје
 • InPLayer
 • Bazaro
 • Борис Георгиевски - Градоначалник на Општина Гази Баба
 • ФАРМАНЕТ ДООЕЛ-Скопје
 • Исмета Амет-судија на Виш Управен суд
 • Мирјана Василевска - судија на Виш управен суд
 • Рина Исени - судија на Виш Управен суд
 • Виолета Илиевска - судија на Виш Управен суд
 • Светлана Костова - судија на Виш Управен суд
 • Дијана Димитрова - судија на Виш Управен суд
 • Фани Илиевска - судија на Виш Управен суд
 • Лидија Каначковиќ - судија на Виш Управен суд
 • Субхи Јакупи - судија Виш на Управен суд
 • Тноковска Загорка - судија на Виш Управен суд
 • Слаткарница Спорт 2-Крива Паланка
 • ЗЕГИН
 • Direct Reliеf
 • Кам ДОО Скопје
 • АД Др. Пановски
 • Рифам
 • Друштво за промет и услуги АТЛАНТИЦ ТРАДЕ СКОПЈЕ ДОО Скопје
 • UNOPS
 • Британска Амбасада Скопје
 • ДПТУ Кола Скопје
 • Амброзија БЕ-Ха
 • Д.Г.Т.У ПАУВЕР ГРЕС ДООЕЛ Скопје
 • Пекабеско АД
 • Еко Логистик Сервис ДООЕЛ Скопје
 • Асоцијација за еколошки солуции ЕКО АЛИЈАНСА Скопје
 • Глобал сервис
 • Халк Банка
 • Оддел за помош и поддршка Милосрдие на ХЦ Блага Вест во РМ
 • Синдикална организација при Управата за јавни приходи-членка на Синдикатот на УПОЗ
 • Група граѓани - Петковска Елена
 • Медикон ДООЕЛ
 • БРЕНД ЈУНИОН ДОО Скопје
 • Државен завод за ревизија - од вработените
 • Семејство Апостолови
 • ФД КРЕДИСИМО Д.О.О.Е.Л. Скопје
 • Национална и Универзитетска библиотека „Климент Охридски“ - Скопје
 • ДТУ ДМ ДРОГЕРИЕ МАРКТ ДООЕЛ увоз-извоз СКОПЈЕ
 • АЛКАЛОИД КОНС ДООЕЛ Скопје
 • МАКЕДОНИЈАЛЕК ДОО СКОПЈЕ
 • АД за производство, трговија и услуги SINCERITAS A.D. Скопје
 • РОШ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
 • Здружение ЛАЈОНС КЛУБ ПРИЛЕП
 • Здружение за поддршка на луѓето што живеат со ХИВ – ЗАЕДНО ПОСИЛНИ Скопје и International Charitable Foundation “Alliance for Public Health” from Ukraine
 • КОРИСНИ ЛИНКОВИ
  Дизајн: ТРЕНЧ доо Скопје

  mfa